Hvor og hvornår finder undersøgelserne sted?

Du kan selv vælge, hvor og hvornår du ønsker at deltage i projektet. Du har mulighed for at vælge undersøgelsessted og tidspunkt, når du tilmelder dig til projektet (se hvordan under booking af tid til undersøgelse).

 

Undersøgelsestidspunkterne bliver så vidt muligt lagt i både formiddags-, eftermiddags- og aftentimerne på hverdage og også med enkelte weekendtestninger. Du kan se hvilke datoer og tidspunkter, du kan vælge imellem under tidspunkter for testningerne eller få dem oplyst af en projektmedarbejder ved tidsbestilling på telefon

 

Nedenfor kan du se, hvor undersøgelserne finder sted. Vi har forsøgt at planlægge det således, at lokaliteterne for undersøgelserne enten er nemme at komme til i bil eller med offentlig transport. 

 

  • Det Gamle Kommunehospital - også kaldet Center for Sundhed og Samfund (CSS) - ligger i København mellem botanisk have og søerne og er meget nemt at komme til med offentlig transport, da det ligger i gåafstand fra Nørreport station.

 

  • Forsvarets Rekruttering i Jonstruplejren ligger i Ballerup, og har du bil og planlægger at komme til undersøgelsen i bil, kan du med fordel bestille en tid til undersøgelse hos Forsvarets Rekruttering, da det både er nemt at komme til i bil og har gode parkeringsmuligheder.

Københavns Universitet - bygning 4


Det Gamle Kommunehospital, CSS (Link til kort)
Øster Farimagsgade 5A, bygning 4, stuen (lokale 4-0-02)
1353 København

 

Når du er kommet til Det Gamle Kommunehospital, finder du bygning 4 her (indgang ved opgang E). Du kan med fordel benytte indgang 5A, der er markeret på kortet. Efter kl. 21 i hverdagen og i hele weekenden er portene ved indgang 5 almindeligvis lukket, men porten ved indgang 19 er åben, hvorfor denne kan benyttes (også markeret på kortet). 

Forsvarets Rekruttering - bygning 15

Jonstruplejren (Link til kort)

Jonstrupvej 240, bygning 15

2750 Ballerup

 

Når du er kommet til Jonstruplejren, finder du bygning 15 her. Der vil som oftest være parkering ved bygning 15 eller en af de omkringliggende bygninger, og ellers er der - som det ses af kortet - parkeringsmuligheder ved bygning 19.

Afdeling for Miljø og Sundhed

Øster Farimagsgade 5A, bygn. 5, 1.sal

1353 København K