Foredrag om kognitiv aldring

Vi tilbyder alle, der har deltaget i projekt LiKO-15, at komme til et foredrag om kognitiv aldring. Fordi vi har oplevet stor interesse for projektet blandt deltagerne, og herunder også stor interesse for, hvad forskningen antyder, at man selv kan gøre for at holde de kognitive funktioner ved lige.

 

Foredragene foregår om eftermiddagen på Det Gamle Kommunehospital (Center for Sundhed og Samfund) og vil tage omkring 2 timer. Foredragene holdes af to førende forskere på området; Erik Lykke Mortensen og Ellen Garde

  • Første del holdes af Erik Lykke Mortensen, der er psykolog og professor på Institut for Folkesundhedsvidenskab ved Københavns Universitet og projektleder af projekt LiKO-15. Han vil fortælle lidt om, hvad intelligens og kognition er, hvordan man måler intelligens, hvordan det udvikles, samt hvilken betydning intelligens har gennem livsforløbet. Derudover vil han give dig et indblik i, hvad forskningen allerede har vist mht. aldersrelaterede ændringer i intelligens og kognition.
  • Anden del holdes af Ellen Garde, der er læge, ph.d. og ansat ved MR-forskningssektion, FBE, Hvidovre Hospital & Center for Sund Aldring, Københavns Universitet. Hun vil med detaljerede billeder give dig et indblik i, hvad synlige aldersforandringer betyder for hjernens funktion og den nyeste viden om, hvordan du får mest muligt ud af din fantastiske hjerne - uanset alder.

 

Du kan tilmelde dig et af foredragene, når du er logget ind - hvilket du kan gøre her.

 

Foredraget onsdag d. 03.05.2017 kl. 17.00 finder sted på Øster Farimagsgade 5A (Center for Sundhed og Samfund) i bygning 35, lokale 35.01.44.

 

Den nemmeste måde at komme til bygning 35 er ved, at anvende indgang 15Gammeltoftsgade (se den røde cirkel på nedenstående kort). 

Afdeling for Miljø og Sundhed

Øster Farimagsgade 5A, bygn. 5, 1.sal

1353 København K