Baggrund for projektet

Det bliver i takt med den stigende levealder mere og mere relevant at undersøge hvilke faktorer, der har betydning for ændringer i tænkning og problemløsning gennem livsforløbet.


Der kan hos unge voksne konstateres store forskelle i tænkning og problemløsning, og dette bliver man nødt til at tage højde for, når man vil undersøge ændringer gennem livsforløbet. Vi har for første gang fået lov til at gennemføre en opfølgningsundersøgelse med den psykologiske test, som anvendes ved sessionen. Dette giver os således mulighed for, direkte at kunne sammenligne resultatet fra opfølgningsundersøgelsen med det resultat, som du og de øvrige deltagere opnåede, da I som unge var på session.


Dette giver en enestående mulighed for at analysere ændringer gennem voksenlivet og identificere faktorer, der har betydning for sådanne ændringer. Resultaterne fra dette projekt vil således kunne belyse betydningen af sociale forhold, livsstilsfaktorer og sygdomme i forhold til aldersrelaterede ændringer i tænkning og problemløsning.
 

Afdeling for Miljø og Sundhed

Øster Farimagsgade 5A, bygn. 5, 1.sal

1353 København K